Arta de a imbatrani frumos

By on ianuarie 10, 2016

  Uita tot ce ai auzit si stii despre produsele anti-aging(anti-imbătrânire) si despre chinuitoarea si anevoioasa căutare a unei surse de tinerețe veșnică! aflam din rapoarte de la Datamonitor.
Pentru ca, in acest moment, tendința este de a te înfățișa așa cum ești si pare sa fie noua revoluție pe piața îngrijirii personale.
Acest trend poarta denumirea de „pro-aging” si este perceput ca un pas înainte in eliberarea femeii de presiunea pe care o exercitau perfecțiunea si conceptul ideal de frumusețe.

Filozofia mișcării pro-aging încearcă sa înlocuiască pretențiile de acțiune anti-aging, anti-rid, anti-imbatranire deoarece, in conformitate cu noul concept, femeia trecuta de 50 de ani nu mai este interesata sa arate de 20 de ani ci sa fie sănătoasă, vitala si deschisa fata de posibilitatile adecvate vârstei sale, intr- un mod real si folositor pentru ea si sa se simtă bine in pielea ei si la vârsta ei.
In aceasta noua percepție se afirma ca brandurile care doresc cu adevărat sa se adreseze acestor persoane denumite „consumatorii de argint”, vor fi nevoite sa o facă intr-o maniera noua, adecvata si specifica.

Share

Leave a Reply

  • (not be published)

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Test anti-spam: *