Valoarea ingredientilor organici

By on mai 14, 2015

 

In articolul de astăzi as vrea sa vorbim despre cateva mici amănunte care sunt in realitate, foarte importante si fac ca un produs cosmetic de îngrijire (in cazul Lux&Ethical, organic) sa fie valoros si eficient pentru tenul pe care este aplicat. Pentru familiarizarea cu subiectul, câteva informații folositoare.

▪Daca ai depistat, de exemplu, un exces de metale grele, recomandabil este sa faci  un masaj de detoxifiere cu miere. Se foloseste o miere bogata in enzime vii.
Temperatura de aplicare a mierii este de maxim 35 grade Celsius pentru a nu distruge principiile biologic active, fara de care rezultatele raman doar senzoriale si lipsite de efecte terapeutice. Dupa un masaj cu miere  iesi recuperat energetic, cu senzatia extraordinara ca te-a impaturit cineva cu o mantie de flori. Are loc o curatare a intregii suprafete tegumentare, suprafata si organul cel mai mare al fiintei umane, realizandu- se astfel o reconectare a universului interior cu restul lumii, universul exterior.

▪Adevarata structura a unei creme ”vii” este comparabila cu ceea ce se intampla in reteaua de cristalizare morfogenetica a mierii;
Cand ea se amesteca cu componente nu la fel de curate ”energetic” si fizic, isi pierde tocmai calitatile esentiale de hranire si refacere. Privind la microscop, se poate constata imensa diferenta intre structura morfogenetica a mierii de calitate  si diversele destructurari ale mierii obtinute analitic de la mierea destinata consumului en-gross,ma refer aici la diversele surse de miere  falsificata cu zahar, avand in vedere chiar structura morfogenetica a zaharului alb (fara o valoare nutritiva reala asa cum de altfel de atatea ori s-a spus si dovedit stiintific, avand doar calitatea si gustul de dulce).

▪Cand am creat acum 7 ani crema restructuranta, ea era emulsionata cu ceara de albine din capacele curate pe care o achizitionam de la unchiul Gyuri de la Brad, un apicultor impatimit. Ceara era lichefiata in topitor solar si nu era saracita de toate elementele ei vii care se distrug prin procedeele industiale la 101 grade Celsius. Dupa moartea lui nu am mai gasit acea ceara din capacele curata ca a lui chiar daca intotdeauna sursele mele au fost unice si cu totul speciale. Recent, in urma Congresului International de Apiterapie  din oct 2014 am descoperit un apicultor care primise numeroase premii pentru calitatea mierii si a produselor sale apicole si cu acest prilej, am putut  regasi ceara din capacele topita la soare. Acest amanunt care poata sa surprinda prin importanta pe care i-o dau, a constituit pentru mine, creator de produse cosmetice organice, un motiv nesfarsit de bucurie pentru ca, din nou, dupa atatia ani de cautari, reteta mea unica era reconstituita si desăvârșita, iar crema mea isi recapetase textura initiala impecabila.

▪Ca efecte masurabile, rolul cerii nu este numai de plasticizator ci si de purificator, protector, reparator, corespunzator unei retele ce reprezinta in cazul cremei mele o structura puternica vie. In toti acesti ani, crema restructuranta s-a dovedit atat un excelent produs de ingrijire cu reale efecte anti-rid pentru tenul matur uscat sau normal, cat si extrem de adecvata in cazul unor afectiuni si tendinte tegumentare de distrugere si destructurare foarte severe. Datorita energiei vitale si compozitiei sale bogate in ingredienti activi extrem de valorosi, crema organica restructuranta a recuperat cazuri dificile de  piele deshidratata cu tendinte de imbatranire prematura,sclerodermie, tendinte ihtiotice,psoriazis etc.

▪De ce am scris despre toate acestea? Pentru ca nici nu ti-ai putea imagina cate povesti si secrete stau in alegerea fiecarui ingredient si detaliu. Puterea reginei cremelor mele, crema restructuranta, nu sta doar in calitatea organica a materilor prime si a surselor acestora ci in  intreaga ei poveste care este si povestea mea sau a ta, care ne ajuta sa ne reconectam la matricea perfecta a universului, oferindu-ne un model energetic de resetare a propriului computer. Mai intai al pielii, dupa care, prin terminalele nervoase, ale intregului organism. Este unul din multiplele motive pentru care cosmetica organica raspunde atat de bine in cazul unor afectiuni ale pielii persoanelor care nu mai pot aplica sau folosi altceva si ramane un domeniu de nisa care reprezinta, din pacate in cifre de afaceri, doar 1% din productia mondiala de produse cosmetice.

Share

Leave a Reply

  • (not be published)

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Test anti-spam: *