Cu mult drag, pentru Carmen E.

By on noiembrie 4, 2014

Pentru ca sambata a fost ziua mortilor doresc sa ii dedic acest articol unei persoane minunate, Carmen, care m-a impresionat foarte mult si a carei experienta as vrea sa o impartasim impreuna. In noiembrie 2013 Carmen mi-a solicitat o consultatie tegumentara la recomandarea unei colege de facultate care dorea sa o ajute.
Carmen fusese operata de cancer de san, tumora se extinsese dar nu putea fi facuta a 2-a operatie daca nu se remedia situatia tegumentara a carei gravitate punea in pericol urmatoarea interventie. Chirurgii optasera deja pentru o grefa deoarece pielea nu raspundea la tratament iar aplicarile topice inrautateau situatia in loc sa o amelioreze.

Ne-am intalnit la Bucuresti ,la clinica cu care colaboram la acea vreme. In cadrul investigatiei am realizat ca rezistenta vasculara era critica si ca avea un continut foarte ridicat de grasimi si toxine preluat de catre piele.

La investigatia microscopica si analiza de fond am observat un tegument pergamentos cu aspect asfixic care nu  se  putea nici oxigena din exterior (colesterolul blocand porii) ,nici hrani din interior din cauza vaselor periferice sparte.

La toate acestea adaugam un tesut conjunctiv deficitar si o fermitate tegumentara slaba. Pielea nu putea elimina la exterior toxinele  si era blocata de excesul de grasime.Am recomandat Lux&Ethical, lapte de cocos Monoii de Tahiti si alge marine dimineata(cu scopul de a normaliza hidratarea si a curata excesul de colesterol la nivelul epidermului) ,apa din flori de portocale amare (hidrolatte Arancio amaro) pentru curatarea grasimilor si toxinelor hepatice (am remarcat o steatoza hepatica si o incarcare maxima de toxicitate la nivelul profund al pielii). Seara i-am aplicat ceea ce am avut eu mai bun si mai puternic din punct de vedere nevoi tegumentare adica  crema restructuranta .

Voi atasa pozele trimise de Carmen spre dovada a evolutiei sale spectaculoase. Primele 2 poze sunt din noiembrie, urmatoarele din ianuarie ,cand markerii tumorali ii iesisera exceptional.

Ii multumesc din suflet pentru increderea cu care m-a onorat si datorita careia am putut sa particip, atat cat mi-a fost posibil,la alinarea suferintelor ei si, asa cum si-a dorit, sper ca experienta ei sa poata folosi si altor persoane.

Before After Before After
IMG_20141104_080939 ATT_1391629137954_Foto 2 ATT_1394718105675_Foto 1
ATT_1391629354215_Foto 2
ATT_1391629213069_Foto 4-2
Share

Leave a Reply

  • (not be published)

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Test anti-spam: *