Raspuns deschis

By on ianuarie 18, 2015

  Raspund astazi primului comentariu facut pe site la articolul „Ce am aflat aseara despre ingrijirea tenului”.
Draga Cristina, cu acest articol nu am intentionat sa diabolizez sau sa desconsider pe nimeni.
Am vrut doar sa evidentiez  o stare de fapt reala: se fac cu mare usurinta afirmatii si recomandari in privinta tratamentelor cosmetice, in vreme ce problemele specifice pielii sunt tot mai numeroase,mai dificile si reflecta de cele mai multe ori, afectiuni serioase legate de starea noastra de sanatate.
Dupa parerea mea, fiecare persoana are propriul sau adevar  care vine din perspectiva propriei sale experiente si a propriei specializari: o cosmeticiana va avea un punct de vedere din prisma orientarii ei spre estetica, dermatologul, spre afectiunile si suferintele tegumentare, cosmetologul, din punctul de vedere al cosmetologiei, o stiinta tot atat de veche cat si medicina.
Draga Cristina, este mai putin important numele site-ului, care este de altfel un site bine facut si ingrijit, in mare parte chiar profesionist, din punctul de vedere al unei estetiste.
Ca om de stiinta, eu am simtit nevoia sa fac o pledoarie pro domo, subliniind faptul ca beneficiile noastre de astazi sunt rezultatul cautarilor de mii de ani ale omenirii si ca de cele mai multe ori aceste cercetari au revolutionat lumea si au contribuit la evolutie si progres.
Este adevarat ca stiinta nu a reusit sa impiedice moartea dar, a reusit sa prelungeasca viata.
Datorita ei putem spune ca nu mai este la moda sa mori tanar.
Este firesc sa traiesti bucurandu-te de sanatate si este la fel de legitim sa iti doresti sa imbatranesti frumos.
Aceste rezultate le datoram stiintei care astazi vine sa confirme valoarea unor terapii ancestrale rezistente timpului.
Ca un corolar, alaturi de multe realizari de high tech, revenirea la bio si natural  este cea care ne da astazi tuturor speranta intr-o viata mai buna .

Share

Leave a Reply

  • (not be published)

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Test anti-spam: *