Cosmetice bio organice naturale

By on aprilie 25, 2016
COSMETICAL
ORGANIC x

CREMA ORGANICA RESTRUCTURANTA

Crema intens antirid pentru ten matur, ten uscat, ten ridat. Efecte: o piele nobila, fina, intinerita, catifelata, luminoasa. Ca matasea. Fara cute si umbre.

RESTRUCTURANTA

ANTI-RID, TEN MATUR

ORGANIC x

ETERNITY-BioOrganicPerformance

Ingrediente: aur, smirna, tamaie. Efecte: antiage, intinerire, prospetime si stralucire, indiferent de varsta. O experienta senzoriala unica.

Slider
ORGANIC x

FLUID FACIAL ESSENTIAL, BOOSTER DE ZI

Crema superhidratanta de zi cu alge marine si tamaie de Agar. Hraneste, lumineaza, tonifica. Booster si antirid prin intensa oxigenare la nivel celular.

ORGANIC x

PURIFICATION 5D CU UNISFERE DE CEAI VERDE, ULEIURI SACRE

Cea mai puternica protectie energetica. Curata si purifica de impuritati la nivel de ten dar si energetic. Improspateaza, echilibreaza, vindeca. In paralel, creaza o piele sanatoasa, tanara, rezistenta .

ORGANIC x

3 SERUMURI PUTERNICE

ANTIRID: cu caviar Almas (Beluga) si Tamaie Sacra. Exceptional antirid si cura de intinerire cu bataie lunga. REVITALIZANT: cu Noni Tahitian si Venin. Regenereaza, da stralucire, umple de culoare si fericire orice ten. FERMITATE: Vitamina C liposolubila, aminoacizi, celule stem. Umple ridurile verticale si stopeaza formarea lor.

ORGANIC x

CREMA ORGANICA EYE CONTURE

O crema pura si complexa care este resimtita de pielea sensibila din jurul ochilor ca o atingere matasoasa, comparabila cu o petala de trandafir. Reface, ingrijeste, protejeaza, hraneste, intinde. Sporeste tineretea si frumusetea tesutului chiar si a celui care a inceput sa se rideze.

Chip luminos, privire stralucitoare, ne bucuram sa te vedem frumoasa!

ORGANIC x

COSMETICA NON-GREASY. Crema superhidratanta de zi pentru vara

proaspata si pura ca roua diminetii

ORGANIC x

ULEIURI-SERUM PREMIUM AROMATHERAPY
Sunt create si formulate pentru dubla si intensa actiune de ulei si serum si inmagazineaza zeci de energii diferite aduse impreuna pentru efectul lor sinergic. Fiecare ulei contine zeci de compusi unici in natura, in functie de destinatie: antiage, restructurant, purificator. Vor reface, mentine si spori tineretea si frumusetea tenului, asigurandu-i o hidratare blanda, deloc grasa.

Sensibil si suav, profund si catifelat, o divina splendoare nascuta din zeci de plante nevazute dar simtite, hranite cu iubire, lumina si soare, in aerul cel mai pur...

ORGANIC x

BEAUTY MASK. Tratament de Frumusete si
Detoxificare Naturala

Micul tau SPA

Masca Mare 1

TEN NORMAL sau USCAT
TEN MIXT sau ULEIOS


ORGANIC x

HIDROLATTE. Ape din Petale de Flori
Rosa, Arancio, Rosmarino

mai pure ca roua

Ape flori grup

ROZE
ARANCIO
ROZMARINORGANIC x

SUMMER-CREMA-UNT DE SOARE SI MARE
Protectie solara naturala si un bronz natural superb, intens, stralucitor si durabil. Foarte catifelant, se absoarbe treptat si se mentine pe durata zilei de stat la soare. Pe de-o parte hraneste pielea mentinandu-i hidratarea, pe de alta, o protejeaza cu grija.

Cum sa pleci la soare si mare fara Summer la tine? Va fi unul din primele 3 lucruri iubite pe care il vei lua in frumoasele tale vacante...

ORGANIC x

WEEK END. Crema Nutritiva pentru zile de vara
Protectie Solara Naturala

Crema de weekend-ureala

WE-A

Share