Cum comand

By on mai 7, 2015

De la bun inceput va rugam sa contati pe o atitudine pozitiva si pe deschiderea noastra sincera fata de nevoile dumneavoastastra. In acest sens, va punem la dispozitie atat numerele noastre de telefon cat si adresa de email:
Telefoane. 0728.112.345 si 0731.112.345
Email : office@luxandethical.com

CUM FUNCTIONEAZA MAGAZINULUI ONLINE
Magazinul nostru functioneaza sapte zile din sapte in urmatorul mod:
-Daca plasati o comanda in timpul saptamanii pana la ora 15 (de luni pana vineri inclusiv), imediat dupa confirmarea noastra, comanda dumneavoastra va ajunge prin curier rapid a doua zi la adresa indicata.
-Daca plasati o comanda in timpul saptamanii dupa orele 15, comanda dumneavoastra va ajunge la adresa indicata in maxim 2 zile lucratoare. (exemplu:o comanda plasata miercuri, ora 17, va ajunge la dumneavoastra in cursul zilei de vineri. Nu excludem posibilitatea de a ne incadra intr-o singura zi dar, din motive obiective, nu ne putem lua un angajament cert in aceasta privinta).
-Comenzile plasate in week-end vor fi expediate luni dimineata urmand sa ajunga la destinatie in cursul zilei de marti.
NOTA:Exceptie fac perioadele de varf din timpul sarbatorilor de iarna cand pot aparea intarzieri de o zi cauzate de supraincarcarea firmei de curierat.

COMENZI TELEFONICE
Pentru a comanda, puteti folosi oricare din numerele noastre de telefon.
Interval: zilnic de la ora 9 pana la ora 21, inclusiv in week-end.
Telefoanele noastre sunt: 0728.112.345 si 0721.112.345.
Daca aveti si cea mai mica neclaritate in momentul plasarii unei comenzi sau daca intampinati dificultati in privinta functionarii magazinului online, va rugam sa ne contactati la telefoanele 0728.112.345 si 0731.112.345.

MAGAZIN
Magazinul Lux&Ethical se afla in centrul vechi al orasului Brasov, la parterul magazinului Star (langa Sephora si Cellini).
Oricare din produsele existente pe site (si nu numai) poate fi achizitionat de luni pana duminica, inclusiv.
Program magazin:de luni pana sambata 10 – 20, duminica 10-16.
Telefon magazin: 0731.112.345.
NOTA: Daca dintr-o intamplare nu se afla nimeni la standul Lux&Ethical, va rugam sa ne sunati si in cca…minute un reprezentant Lux&Ethical va fi alaturi de dumneavoastra.

ACHIZITIONAREA ONLINE
Puteti plasa comenzi direct pe site daca sunteti de acord cu sectiunea Termeni si Conditii pe care o gasiti in partea de jos a fiecarei pagini.
Aveti posibilitatea sa adaugati in cos (sau sa renuntati) cantitatea de produse pe care doriti sa o achizitionati.
La finalizarea comenzii, urmeaza sa completati datele de livrare si facturare.

METODE DE LIVRARE SI PLATA PENTRU COMENZILE ONLINE, TELEFONICE, EMAIL
Comanda dumneavoastra va fi livrata la adresa indicata prin curierat rapid in intervalul precizat la sectiunea Cum functioneaza magazinul online.
-La comenzi sub 450 ron, veti avea de platit direct la curier transportul care este 21 ron plus valoarea facturii.
-La comenzi peste 450 ron (inclusiv 450 ron) transportul este gratuit si nu aveti nimic de platit exceptand valoarea produselor comandate.

PLATA IN AVANS
Plata in avans se realizeaza prin transfer bancar (ordin de plata) sau depunere de numerar (la ghiseu)in contul SC Luxuretical SRL deschis la banca Piraeus.
Expediem coletul dumneavoastra exact in momentul in care avem confirmarea bancii in privinta efectuarii tranzactiei.
Va vom comunica codul Iban al SC Luxuretical SRL odata cu confirmarea comenzii. Il regasiti si la Contact/office cat si pe factura pe care o vom emite catre dumneavoastra.
Nu este obligatoriu sa aveti un cont bancar, puteti efectua transferul din contul oricarei persoane, precizand la detalii numele dumeavoastra si numarul de factura. Acelasi lucru este valabil si la depunerile de numerar la ghiseul bancii Piraeus. Singurele costuri care raman in sarcina dumneavoastra sunt comisioanele bancare iar suma care va fi remisa in contul S.C.LUXURETICAL SRL fiind suma existenta pe factura si care este contravaloarea produselor comandate.

Share

Leave a Reply

  • (not be published)

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Test anti-spam: *