CATEVA CUVINTE DESPRE CREATOAREA LUX&ETHICAL

By on octombrie 9, 2014

,,Am creat aceste produse pentru ca orice femeie, tânără sau mai puțin tânără, să își poată simți pielea atât de plăcută, confortabilă, sănătoasă, fină și proaspătă încât, să nu se teamă în nici un moment de-al vieții ei să se privească într-o oglinda, nici măcar atunci când este singură, nemachiată, nefardată, nepudrată…
Catalina-Anca Golea.

Creatoarea produselor si a brandului Lux&Ethical este licentiata in genetica biologica a acizilor nucleici, este Maestru in Cosmetologie cu 37 de ani de experienta in domeniu si membru fondator al Societății Romane de Cosmetologie.
Catalina-Anca Golea este specializata in tehnologia emulsiilor de tip Globus, emolientii in cascada, m
edicina anti-aging, medicina integrativa, medicina cuantica, medicina ayurvedica, analiza tegumentara, estetica biologica si corporala, naturopatie, iridologie.
A condus realizarea unor proiecte de cercetare fundamentala in care a avut, ca parteneri si colaboratori, cercetători romani de prima mana: Profesor Ionescu-Calinesti, Dr. Ana Aslan, Prof.Dr. Ossipov-Sinesti, Prof.Dr.Boici.
A creat si brevetat in nume propriu peste 100 de produse de ingrijire cosmetica.
Din 2005 a inceput sa creeze in exclusivitate cosmetica organica.
Prin Lux&Ethical, Catalina-Anca Golea a desemnat orizontul ingrijirii tenului ca fiind o ramura importanta a  sanatatii si implicit a starii de bine.
Din aceasta perspectiva trebuie inteleasa gama de produse de o mare puritate pe care a creat-o.
La fel si deschiderea si generozitatea cu care si-a impartasit cunoasterea cu fiecare prilej.

Share

Leave a Reply

  • (not be published)

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Test anti-spam: *