DE CE ORGANIC, DE CE COSMETICA ORGANICA?

By on septembrie 28, 2014

 ▪DE CE ORGANIC?
-De ce bumbac si nu plastic?
-De ce o mare adevarata si nu o piscina? 
-De ce aerul curat si nu aer conditionat?
-De ce o padure si nu spatiul special amenajat in interiorul unui mall?
-De ce un fresh proaspat si nu o bautura placuta la gust dar, sintetica?
-Si, in final: de ce organic si nu conservanti, parabeni, ingredienti chimici, propileni, siliconi, butilene, ftalați, pesticide, sulfați sau coloranți artificiali?

▪DE CE COSMETICA ORGANICA?
Pentru ca toti ne dorim sa traim sanatos.
Un produs de îngrijire organica contine si transmite un mesaj de viață, de viu in acord cu nevoile si ritmul organismului tau.
Suplinește o nevoie pe care, momentan, corpul tau se afla in imposibilitatea de a o produce din interior.

▪Referindu-ma la sanatate si frumusete, la ingrijire si la cosmetica in general, eu nu pledez pentru naturalețea cu orice preț si oricum ar arata ea.
In urma tuturor rezultatelor obtinute si confirmate in timp, vad in produsele de cosmetica organica un aliat de nadejde in aspirația noastra fireasca spre sănătate, frumusețe, stare de bine.

Share

2 Responses to “ DE CE ORGANIC, DE CE COSMETICA ORGANICA? ”

 1. gravatar Monica

  Va rog frumos sa detaliați care este diferența intre a folosi o crema de fata si un ulei. eu folosesc când una când alta. Ma simt foarte atrasa de organic si tot ce ați scris îmi întărește convingerea. Am 27 de ani tenul e mai mult uscat. Cu aceasi ocazie as putea afla parerea dv despre pistrui si daca pot sa scap de ei? Va mulțumesc frumos.

  Răspunde
  • gravatar Catalina-Anca Golea

   Draga Monica, articolul de astăzi (despre uleiuri) ca si cel de mâine (despre creme) constituie atat un răspuns la întrebarea ta cat si o clarificare pe care imi propusesem s-o fac de ceva timp. Dar, initiatoarea ai fost tu si iti multumesc. Referitor la pistrui,păcat ca nu îți plac. Întineresc figura si o particularizează. Sunt ca sutele de steluțe minunate care luminează cerul nopții. Fiind ceva atât de frumos, nu m-a preocupat niciodată ideea de a-i șterge.Sper ca nu o sa te superi pe mine. Cu drag,Catalina-Anca Golea.

   Răspunde

Leave a Reply

 • (not be published)

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Test anti-spam: *