Putem sa scapam de foliculita?

By on mai 4, 2015

Din produsele de cosmetica organica pe care le-am creat (Lux&Ethical) si cu care am avut rezultate foarte bune, recomand din toata inima Gelul cu Unisfere de Ceai Verde cu aplicare imediata dupa epilare, epilare definitiva, barbierit/ras.
Aceeasi recomandare este valabila si in cazul persoanelor care fac sport, orice forma de miscare, agitatie corporala, transpiratie, situatii favorizante pentru aparitia foliculitei (in acest caz, o cutie de 200 ml  se va dovedi atat binevenita cat si necesara pentru acoperirea unor suprafete mai mari).
Indicata ar fi aplicarea gelului cu unisfere de ceai verde imediat dupa activitatile de care aminteam, ca o masura de siguranta si confort, avand in vedere ca previne infectarea foliculilor sebaceici.
Acest produs are un spectru larg de reechilibrare la nivel tegumentar, refacand sistemul imunitar al pielii.
Pe de alta parte, asigura hidratarea necesara acolo unde infectiile anaerobe obstructioneaza si afecteaza o zona congestiva, fiind, in acelasi timp, unul dintre cele mai eficiente antibiotice naturale.
Poate fi folosit in absolut toate zonele sensibile afectate.

Daca pielea are porii dilatati si un aspect general de coaja de portocala, este o atentionare asupra unui nivel ridicat de colesterol in piele.
Pentru zona faciala: Crema de Cocos&Alge Marine, pentru fata si corp: Monoi de Tahiti, Ulei din Lapte de Cocos
care, pur si simplu, vor digera colesterolul in exces, vor curata, hrani si echilibra zonele afectate de hormoni, sebuum, grasimi.
In acest caz, ordinea de aplicare este:
-gelul de unisfere de ceai verde in strat foarte subtire,
-peste care, dupa caz, Crema de Cocos si Alge Marine, Monoi de Tahiti, Ulei din Lapte de Cocos.

Daca nu exista problema grasimilor, hormonilor si sebuumului in exces, este suficienta utilizarea Gelului de Unisfere de Ceai Verde, care este un produs natural si organic de exceptie.

 

Share

Leave a Reply

  • (not be published)

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Test anti-spam: *