Informatii | discutii

By on septembrie 27, 2014

 • Cum se face o cremă organică?

  Să spunem că vrei să creezi o cremă organică și, in acest scop, te-ai gândit la un anumit  tip bio-psihoconstitutional, reprezentat generic de un anumit tip de piele care ar putea fi o piele normal uscata, matură. In acest caz, o primă condiție minimala ar fi să cunoști foarte bine și în amănunt caracteristicile pielii normal uscate, necesitățile biologice specifice ca și deficiențele ei. Sunt necesare si cateva scopuri clare dar si realizabile. Ai putea porni de la creșterea fermității, a gradului de hidratare, a rezistenței și ai putea ținti spre un produs care să fie și anti-rid. E bine să… Read more »

  Share
 • Catalina-Anca Golea

  Am creat aceste produse pentru ca orice femeie, tânără sau mai puțin tânără, frumoasă sau mai puțin frumoasă, sa își poată simti pielea atât de plăcută, confortabilă și sănătoasă, fină si proaspătă încât, să nu se teamă în nici un moment al vieții ei să se privească într-o oglindă, nici măcar atunci când este singură, trista, nemachiată, nefardată, nepudrată… Cu drag, Catalina-Anca Golea. +2

  Share
 • Oglinda cu doua fețe

  Cu ani multi in urma pe cand eram doar un copil, am vazut un film  care m-a fascinant si pe care nu l-am uitat nici in ziua de astazi. Titlul era Oglinda cu doua fete, un film de cinemateca in care Michelle Morgan, actrita principala a realizat un rol extraordinar care pe mine  m-a impresionat atunci foarte tare. Dintr-o femeie banala chiar uratica, gratie unei operatii estetice, devine o femeie foarte frumoasa. Mi s-a parut ca ar fi avut  dreptul sa fie fericita, ca frumusetea invinge si ar fi trebuit sa straluceasca, sa  ii aduca bucurie si nu nefericire, ceva… Read more »

  Share
 • Procedee de infrumusetare

  Din experienta mea clinica si conversationala, pot spune ca am intalnit persoane foarte incantate de operatiile lor dar, am intalnit si persoane care au inceput intai cu nasul, apoi au trecut la bust, la buze, la fese si tot asa … nemultumirea de sine parca neincetand niciodata si agravandu-se odata cu fiecare resculptare personala. Ceea ce este ciudat este ca nici dupa toate aceste eforturi uriase nu se vedeau deloc atat de frumoase cum le vedeam eu. La fel, au fost situatii in care am fost consultata de mame ale unor fetite care abia implineau 15-16 ani. Fetele erau in… Read more »

  Share
 • Cu bisturiu sau laser: interventii estetice, dermato-cosmetice

  Atunci cand traiesti sentimentul devastator ca nu te placi si te simti inconfortabil cu infatisarea ta si acest lucru exprima un adevar si nu doar o constatare pe care o faci intr-o zi mai proasta, atunci, da, chiar si cea mai mica sansa de schimbare si imbunatatire, este mai buna decat nici una.A recurge la bisturiu, este pentru unele persoane o sansa unica si rapida de a-si relua infatisarea afectata in urma unei situatii care i-a mutilat aspectul, astfel incat acest lucru este atat o binecuvantare cat si sansa unei vieti fericite. Interventiile din zona esteticii, vizeaza estetizarea si rezolvarea… Read more »

  Share
 • Discutie despre dieta si ingrijirea tenului

  Pornind de la intrebarea daca dietele (dieta vegetariana, vegana, raw, pranica) influenteaza aspectul, sanatatea si calitatea tenului si a pielii, pot sa afirm dupa nenumarate experiente, printre care si propria mea experienta ca o dieta adaptata la nevoile si posibilitatile organismului, are in mod firesc un efect benefic asupra intregii fiinte. Morfogenetic, structurile celulare ale unei alimentatii bazate preponderent pe fructe, legume, seminte etc.,  vitalizeaza, reconecteaza informational la energiile de vindecare, detoxifica si favorizeaza instalarea sanatatii  si acest lucru se va reflecta si in aspectul, coloratura si textura pielii, ca un prim indiciu ca lucrurile incep sa mearga spre bine. DAR, ca… Read more »

  Share
 • Un comentariu si o discutie despre diete si spiritualitate…

  Intrebarile Marei (se gasesc la Comentarii) vizeaza dieta si tangential, spiritualitatea: Cat afecteaza dieta pranica dar si dietele vegetariana, vegana, raw, calitatea si aspectul tenurilor noastre? In acest sens Mara face referire la  Jasmuheen, mai exact la forma ei de hranire si la felul in care arata. Desi nu reprezinta pricipalul domeniu de interes pentru  noi  (creatori de produse cosmetice bio-organice destinate ingrijirii de calitate a tenurilor), m-am gandit ca subiectul ar putea fi interesant si pentru alti prieteni ai nostri si de aceea, ar merita sa fie tratat mai pe larg.  Acesta este motivul pentru care am ales sa… Read more »

  Share

Aboneaza-te!

Introdu adresa de email pentru a te abona si pentru a primi notificari pe email atunci cand sunt publicate noi articole.

Uncategorized I iul. 14, 2021
Uncategorized I aug. 10, 2016
Conversatii libere I ian. 23, 2016
Conversatii libere I ian. 22, 2016
Conversatii libere I ian. 21, 2016
Conversatii libere I ian. 17, 2016
Conversatii libere I ian. 13, 2016
Conversatii libere I ian. 10, 2016
Conversatii libere I ian. 10, 2016
Conversatii libere I dec. 19, 2015
Conversatii libere I dec. 13, 2015
Conversatii libere I sept. 10, 2015
Conversatii libere I iun. 15, 2015
Conversatii libere I iun. 5, 2015
Conversatii libere I iun. 5, 2015
Conversatii libere I mai 22, 2015
Conversatii libere I mai 22, 2015
Conversatii libere I mai 22, 2015
Conversatii libere I mai 21, 2015
Conversatii libere I mai 20, 2015
Share