Pielea noastra si metalele grele

By on decembrie 13, 2015

La Congresul de Apiterapie din octombrie 2014  unul dintre rezumatele prezentate de catre un participant din Ungaria, profesor de matematica, concluziona ca in ciuda stradaniilor de a demonstra MATEMATIC ca mierea are capacitatea de purificare a organismului, totusi, acest lucru nu a putut fi demonstrat in cadrul determinarilor sale.
Cu riscul de a fi un pic malitioasa, nu pot sa nu ma intreb: oare cum dorea un absolvent de stiinte exacte sa demonstreze matematic o virtute cosmetologica la ceva ce stim de cand lumea si pamantul si anume ca mierea purifica ?
Am ramas totusi nedumerita si mi-am propus sa incerc la randul meu, sa probez un adevar,chiar daca asta insemna pentru mine sa mai inventez odata roata.

Pe scurt, am pornit la lucru.
Se facuse frig, Bucurestiul era umed si neprietenos de rece, de un gri milanez de inceput de iarna, tocmai bine sa incep personal un masaj cu miere.
M.,una dintre dragele mele prietene, mi-a oferit cu generozitate, mierea recoltata de tatal ei,o miere foarte pura pe care o depozitase si de care nu dorea sa se atinga, tatal ei plecand dintre noi cu doi ani in urma.
Am hotarat amandoua sa facem impachetarea si masajul cu mierea ei  poliflora. 
Dar,pentru concretete, inainte de inceperea procedurilor, am facut o analiza de biorezonanta clasica, notand parametri, urmand, ca dupa masaj si impachetari, sa repetam analiza, tocmai pentru a putea compara rezultatele pe aveti, putin mai jos,  in imagine.

Analiza de biorezonanta cuantica a M. evidentiaza o incarcatura de metale grele, a caror cauza frecventa este intensa poluare citadina la care suntem cu totii expusi.
1.-INAINTE de masaj (asa cum vedeti in analizele masurate la ora 6 P.M adica orele 18 dupa amiaza) era de-a dreptul in zona de risc, evidentiata cu +++(cele trei cruci reprezinta un grad maxim de toxicitate)
2.- DUPA (la orele 8 P.M,  ora 20 seara, dupa un singur masaj),valorile apareau miraculos corectate si diminuate catre normal cu ++ , ceea ce dovedea fara echivoc marile calitati purificatoare ale mierii.

Ca o concluzie, recomand cu caldura, in perioada de zile geroase, acest masaj ca terapie de iarna.
Eu personal m-am simtit dupa el ca  invaluita intr-o mantie de flori iar oboseala, senzatia de frig mi-au fost realmente sterse din memorie, cel putin pentru cateva zile.
Iti multumesc, draga mea M.  pentru acest regal, pentru generozitatea si disponibilitatea ta.

SnapShot_150103_125008

Share

Leave a Reply

  • (not be published)

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Test anti-spam: *