Acnee juvenila

By on decembrie 28, 2014

Am cunoscut-o pe C. cu doi ani  intr-un moment in care obosise sa mai caute solutii pentru acneea violenta din cauza careia ajunsese sa nu poata iesi din casa nefardata.

Deficientele semnalate la nivel tegumentar au fost corectate utilizand:
ZIUA:
-Gelul din unisfere de ceai verde
-Uleiul de Argan
-Apa din petale de portocale amare.

O data pe saptamana am efectuat ritualul-tratament de ingrijire marocana, constand in:
-Endocarpul de Argan
-Masca de argila neagra.

Ca demachiant de profunzime am folosit Lapte din Floare de Tiara care pe parcursul verii a devenit crema de ingrijire pentru zilele toride ( Laptele de Tiara este un antiinflamator si un antiacneic prin continutul sau natural de acid salicilic si acid lactic si are, in acelasi timp, efect de catifelare, calmare si luminare a tenului).

Pe spoturile acneice am utilizat Uleiul Shamanic de Tamanu obtinand un efect de cicatrizare delicata si o protectie anti-acneica suplimentara.

Odata cu refacerea vizibila a tenului, am inlocuit Apa din petale de portocale amare cu Apa din flori de musetel, mult mai blanda.
Pe perioada de toamna, crema de zi a fost Crema Algomonoi de Sargassum, o crema foarte supla, hidratanta si cu efect de curatare blanda, in profunzime.

SEARA:
-Apa din petale de Rosa Damascena
-Crema organica Restructuranta – pentru regenerarea de profunzime 

Pentru fata si corp, am utilizat Uleiul de Grapefruit (pentru fermitate si recuperarea imunitatii tegumentare) care a sters ca prin minune tot ce mai era de retusat.

Acum C. nu mai este dependenta de niciun tratament.
Ii multumesc pentru increderea acordata si pentru consecventa cu care a urmat tratamentul, detalii care au contribuit semnificativ la obtinerea acestor rezultate.
Sunt sigura ca si in viitor va alege in ingrijirea ei personala produse naturale si organice care sa fie la nivelul frumusetii si performantelor ei.

 

Share

Leave a Reply

  • (not be published)

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Test anti-spam: *