Doar o epilare intr-o zi de vara

By on decembrie 31, 2014

D., o minunata doamna de 50 ani,problema: pete pigmentare.
Cauzele acestor pete sunt in principal legate de ficat, dezechilibre hormonale ,sarcina sau, batranete.

In plan profund insa,am remarcat cu ajutorul microscopului ca in aceste zone exista intotdeauna un risc de spargere vasculara cu tendinte cateodata chiar trombotice.
Teoria mea este ca la acest nivel( hipoderm) pielea transmite in aceste situatii (sa le spunem de risc hemoragic sau de fragilitate vasculara ) un semnal SOS catre cortex (la nivelul sistemului nervos central).
Panoul de comanda transmite  sistemul de alarma , in urma caruia pielea secreta la exerior la nivelul epidermei ,melanina, chiar deasupra acelui loc de avarie semnalizat pe cale neuronala.

Experienta lui D. a inceput intr-o zi torida de vara,cand o cosmeticiana i-a smuls consimtamantul de a epila puful de pe buza superioara (chiar daca practic nu era neaparata nevoie).
Fiind soare intens si aproape 40 grade Celsius afara, zona congestiva si iritata dupa epilare,s-a acoperit (pana cand  D. a ajuns acasa), cu o pregnanta, pata maronie.
Aceasta pata tegumentara vizibila si care a necajit-o multa vreme, a rezistat oricarei dorinte sau mijloace de indepartare de atunci si pana cu putin timp in urma.

La randul ei D. a incercat destul de multi ani, absolut tot ce a aparut ca noutate in tratarea problemelor pigmentare: 
-a facut tratamente cu laser
-tratamente de exfoliere cu alfa-hidroxiacizi
-dermatocosmetice, hormonale, medicale, cosmetice cu absolut tot ce exista pe piata romaneasca si nu numai, cheltuind chiar si 4000 ron/luna pe un tratament de specialitate, fara ca problema ei sa dispara vreodata.

Avand in vedere cele 2 aspecte legate de ficat, lipsa de vitamine specifice (A,D,E,F) precum si tendintele trombotice despre care deja am pomenit(in cazul ei evidentiate si prin profilul genetic) am aplicat ziua:
-Uleiul de argan (care i-a luminat ca prin minune fata) 
Si
-Apa din petale de rosa damascena (pentru intarirea vaselor capilare).

La revenirea acasa am utilizat:
-demachierea cu Gelul cu unisfere din ceai verde cu atat mai mult cu cat de atunci cand s-a intamplat evenimentul si pana astazi D. nu mai iesea din casa fara fond de ten cu protectie solara maxima,recomandat de catre medicul dermatolog.
Am utilizat Gelul cu unisfere din ceai verde pentru ca este un demachiant de profunzime, reusind sa elibereze la nivel profund tegumentar grasimile,hormonii si depozitele de toxine.
-Uleiul de Baobab: La 5 minute de la utilizare si spalare,am refacut hidratarea cu Uleiul de baobab, singurul ulei existent pe pamant ,bogat in surse unice de omega vegetal (3,6,7,9),avand in vedere tendintele de crestere a colesterolului, prezente si astazi.
Pentru noapte, Crema Organica Restructuranta a fost cea mai buna si minunata alegere.
In timp,aceasta  crema minunata aplicata cu constanta a indepartat riscurile tenului cu tendinte cuperotice si a mentinut constanta fermitatea si elasticitatea fetei.

Am folosit vara (odata cu revenirea soarelui,revenea si pata) succesiv, tot ce stiam ca poate functiona in ecranarea radiatiilor si foto-aging:
-Serumul concentrat 100% in enzime naturale din secretie de Melc
-Untul de Karite
-Crema cu Vitamina C liposolubila si ceramide
-Cremele gel organice pe baza de alfa-hidroxiacizi din fructe,care asigurau o exfoliere blanda,naturala.

Odata cu venirea iernii,am achizitionat aparatul de mezzoterapie.
Tot in decembrie 2013,am importat pentru prima data in Romania:
-Aurul coloidal de 24 karate
-Noni polinezian concentrat 100% (specific aplicarilor direct in mezoderm)
pentru stergerea mesajului traumatic remanent la acest nivel tegumentar profund,incriptat in matricea genetica.
Din acest moment a inceput spargerea in pete mai mici a zonei afectate.

D. a folosit toate terapiile aduse de mine din toate colturile lumii si a beneficiat de suportul meu pe acest parcurs,in care am considerat experienta ei o adevarata provocare profesionala pentru mine.
Ii multumesc ca m-a onorat cu increderea ei,cu consecventa si rabdarea si de ce nu, cu frumoasa ei prietenie dupa atatea incercari comune.

Share

Leave a Reply

  • (not be published)

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Test anti-spam: *