Termeni si conditii

By on octombrie 16, 2014

 

TERMENI SI CONDITII

Pentru folosirea in cele mai bune condiții a siteului recomandam citirea cu atenție a condițiilor si termenilor. Vizitarea acestui website reprezintă acceptul dumneavoastră pentru următorii termeni generali si condiții care fac referire atat la utilizarea siteului cat si la orice comanda sau achiziție realizata prin intermediul sau.
Drepturile de proprietate intelectuala ale acestui site, ca si toate materialele conținute si care includ: logo-uri, imagini, texte, elemente de grafica, programe, fotografii, ilustrații si orice altceva, intelegand prin aceasta întregul conținut al siteului reprezintă proprietatea intelectuala a Lux& Ethical, S.C. Luxuretical srl si/sau a proprietarilor sai. Exercitarea dreptului de proprietate se extinde si la modificarea, adaptarea, copierea, traducerea, vinderea oricăreia dintre părțile/ elementele siteului ca si folosirea sa pentru reclama sau in orice alt scop care ar cauza acestuia prejudicii de orice natura. Folosirea oricaruia din elementele aflate in proprietatea Lux&Ethical poate fi realizata numai cu acordul scris al lui Lux&Ethical, S.C.Luxuretical srl si/sau a proprietarilor sai.

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Va asiguram ca toate informațiile vor fi tratate confidențial de către Lux& Ethical. Daca intenționați sa faceți achiziții se pot solicita informații care nu se limitează la numărul dumneavoastra de telefon si adresa de email. Acestea pot fi: nume, prenume, data nașterii, cnp, informații care permit identificarea dumneavoastră ca utilizator precum si facturarea si expedierea coletelor aferente comenzilor dumneavoastră. Luam in considerare acordul dumneavoastră in privința informațiilor pe care ni le furnizați ca fiind exacte, actuale si complete.

Select your request:


 

RECOMANDĂRILE

Menirea acestui site este sa prezinte ideile, studiile, conceptul si experientele autoarei in privința utilizării produselor existente pe site. Intenția autoarei este de a se constitui intr-o sursa decenta de informații privind modalitățile de îngrijire ale pielii. Informațiile pe care vi le punem la dispoziție sunt sugestii de folosire si combinare a produselor Lux&Ethical pentru a raspunde cat mai eficient problemelor specifice pielii si constituie un bun punct de pornire pentru o schema cosmetica eficienta si cu rezultate pe termen lung. Diagnosticul propus rămas întotdeauna in sfera cosmetica si nu se substituie unui diagnostic medical. Schemele propuse nu sunt remedii universale. Niciuna din informațiile prezentate nu se substituie unui act medical si nu încearcă sa diagnosticheze sau trateze medical probleme/ afecțiuni medicale ale pielii.Daca aveți o problema medicala privind pielea dumneavoastră, recomandarea noastră este sa consultați medicul de familie si/sau medicul specializat in dermatologie.

 

RETURUL PRODUSELOR/COMENZII

Aveți dreptul sa returnati produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului aferent comenzii dumneavoastră. In cazul in care înțelegeți sa valorificați acest drept aveți următoarii pasi de făcut:
– notificați in scris renuntarea la produse pe adresa noastra office&luxandethical.com
-returnati produsul cumpărat pe cheltuiala dumneavoastră
-returnati produsul cumpărat in starea in care v- a fost livrat: nedesfăcut, nefolosit, nedeteriorat si in aceeasi stare de funcționare. Prin deschiderea ambalajelor individuale înseamna ca sunteți de acord cu aceste conditii si ca produsele primite sunt cele comandate si corespund cerințelor dumneavoastră. Subliniem ca produsele care nu respecta forma in care au fost trimise si au fost desfăcute, testate, folosite, nu se accepta la retur.
– returul va fi însoțit de factura însoțitoare pe care ați primit-o odată cu produsele.
Excepție fac produsele livrate eronat, in care caz toate cheltuielile sunt suportate de Lux&Ethical. Puteți cere returnarea integrala a sumei plătite de dumneavoastră ca si schimbarea produselor cu alte produse existente in magazin. Oricare din variantele alese este acceptata doar după primirea produselor, verificarea integrității acestora si a condițiilor de retur. Termenul de soluționare este de 14 zile calendaristice. Termenii si condițiile expuse in acest document reprezintă Contractul dintre dumneavoastră si Lux&Ethical iar vizitarea siteului confirma acceptul dumneavoastră in privința lor.

 

Leave a Reply

  • (not be published)

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Test anti-spam: *